Garmin Ρολόι / Μετρητής Garmin Epix Gen. 2 GA-010-02582-01

Προσθήκη στα επιθυμητάΠροστέθηκε στα επιθυμητάΑφαιρέθηκε από τη λίστα επιθυμητών 0
Προσθήκη στη σύγκριση
Τελευταία ενημέρωση στις 18 Ιουνίου 2024 12:49 μμ
Κατηγορία:

Για μία επική εμπειρία, φορέστε το epix™, το κορυφαίο smartwatch δράσης που μπορείτε να χρησιμοποιείτε καθημερινά με την συγκλονιστική οθόνη AMOLED, προαιρετικό φακό από ζαφείρι και στεφάνη από τιτάνιο και έως 16 μέρες αυτονομία μπαταρίας. Μείνετε σε σύνδεση με έξυπνες λειτουργίες, ανέπαφες πληρωμές1 Garmin Pay™ και αποθήκευση μουσικής. Κατανοήστε το σώμα σας καλύτερα με λειτουργίες ολοήμερης παρακολούθησης υγείας και ευεξίας που καταγράφουν Pulse Ox2, καρδιακούς παλμούς3, αναπνοή και πολλά άλλα. Προπονηθείτε όπως εσείς θέλετε με πάνω από 30 ενσωματωμένες αθλητικές εφαρμογές και ανεβείτε επίπεδο με τις εξελιγμένες μετρήσεις απόδοσης και τα προπονητικά προγράμματα Garmin Coach. Όταν είστε έτοιμοι για περιπέτεια, μπορείτε να κάνετε λήψη χαρτών TopoActive μέσω Wi-Fi® ή να εκμεταλλευτείτε τους προφορτωμένους στις εκδόσεις Sapphire  Service & Επιστροφές

Βασικές Λειτουργίες:

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ: Η εκπληκτική, μόνιμα ενεργή, οθόνη AMOLED 1.3” ζωντανεύει το ρολόι σας ακόμη και σε έντονη ηλιοφάνεια.
ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΙΑ: Τα αξιόπιστα κουμπιά λειτουργούν σε κάθε περιβάλλον και συνδυάζονται με μία νέα οθόνη αφής υψηλής απόκρισης για γρήγορη πρόσβαση σε επιλογές και λειτουργίες χάρτη.
ΑΣΚΗΣΕΙΣ HIIT: Αυτό το προφίλ δραστηριότητας καταγράφει τις διαλειμματικές προπονήσεις υψηλής έντασης που περιλαμβάνουν AMRAP, EMOM, Tabata και custom. Ρυθμίστε τον αριθμό των γύρων, τους χρόνους άσκησης/αποκατάστασης και πολλά άλλα.
ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΓΩΝΑ: Με βάση το ιστορικό του τρεξίματος και το συνολικό επίπεδο της φυσικής κατάστασης, η λειτουργία αυτή δίνει μία εκτίμηση του προτεινόμενου ρυθμού για την απόσταση που θέλετε να τρέξετε. Τα γραφήματα με τα δεδομένα σας δείχνουν πως η προπόνησή σας παίζει ρόλο σε αυτό με την πάροδο του χρόνου.
ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ: Καταγράψτε και διαχειριστείτε την προσπάθειά σας – και αποφύγετε την υπερπροσπάθεια στην αρχή του τρεξίματος ή της δραστηριότητας.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ MULTI-BAND: Με την έκδοση Sapphire, αποκτάτε ανώτερη ακρίβεια χρησιμοποιώντας τεχνολογία που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ξανά εκτός από το στρατό. Αποκτήστε πρόσβαση σε πολλαπλές συχνότητες που εκπέμπονται από τους δορυφόρους πλοήγησης για βελτιωμένη ακρίβεια θέσης σε μέρη όπου τα σήματα GNSS αντανακλώνται, είναι αδύναμα ή δεν διαπερνούν.
ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: Κάντε λήψη χαρτών TopoActive από όλο τον κόσμο μέσω Wi-Fi® για να συνεχίζετε τις εξερευνήσεις σας. Οι εκδόσεις Sapphire έρχονται προφορτωμένες με τοπογραφικούς χάρτες για την εκάστοτε περιοχή, Δείτε ισοϋψείς καμπύλες, υψόμετρα, κορυφές, πάρκα, ακτογραμμές, ποτάμια, λίμνες και πολλά άλλα τοπογραφικά στοιχεία.
UP AHEAD: Ενημερωθείτε με μια ματιά για επιλεγμένα σημεία ενδιαφέροντος μπροστά σας. Δείτε μετρήσεις απόδοσης, ενδιάμεσους χρόνους, απόσταση, υψόμετρο και επιπλέον μία σύνοψη με όλα τα βασικά σημεία του μονοπατιού που έρχονται.
ΧΑΡΤΕΣ SKIVIEW™: Κατακτήστε τις πλαγιές με προφορτωμένους χάρτες SkiView και δείτε ονόματα πιστών και βαθμούς δυσκολίας για περισσότερα από 2000 χιονοδρομικά κέντρα παγκοσμίως
ΦΟΒΕΡΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ: Για μία εξαιρετική εμπειρία smartwatch σε συνδυασμό με τη νέα μας οθόνη AMOLED έχουμε δημιουργήσει μία άκρως αποδοτική λειτουργία ενέργειας. Αυτό αφυπνίζει το ρολόι με βάση μία ομαλή αλληλεπίδραση με χειρονομίες και επεκτείνει την αυτονομία της μπαταρίας σε λειτουργία smartwatch έως 16 μέρες.
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΥΛΙΚΑ: Ταιριάξτε την εμφάνιση του ρολογιού σας στο lifestyle σας με επιλογές ανάμεσα σε οθόνη από ζαφείρι και στεφάνη από τιτάνιο ή ανοξείδωτο ατσάλι.
PULSE OX: Για εγκλιματισμό υψομέτρου ή παρακολούθηση ύπνου, ο αισθητήρας2 Pulse Ox χρησιμοποιεί δέσμες φωτός στον καρπό σας για να μετρήσει πόσο καλά το σώμα σας απορροφά οξυγόνο.
ΚΑΡΔΙΑΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ: Το ρολόι μετρά συνεχώς τους καρδιακούς παλμούς3 σας και σας ειδοποιεί αν μείνουν πολύ ψηλά ή πολύ χαμηλά όσο βρίσκεστε σε ηρεμία. Σας βοηθά επίσης να μετρήσετε πόσο σκληρά προσπαθείτε κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων ακόμα και κατά την κολύμβηση.
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ: Δείτε πως αναπνέετε κατά τη διάρκεια της μέρας, κατά τη διάρκεια του ύπνου αλλά και κατά τη διάρκεια ασκήσεων αναπνοών και δραστηριοτήτων γιόγκα
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΡΕΣ: Η μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών χρησιμοποιείται για να υπολογίσει τα επίπεδα του στρες, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε αν έχετε μία ήρεμη, ισορροπημένη ή πιεσμένη μέρα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΠΝΟΥ: Αποκτήστε ένα λεπτομερή διαχωρισμό του ύπνου σε στάδια ελαφρύ, βαθύ και REM. Δείτε τα όλα σε ένα αποκλειστικό widget που περιλαμβάνει βαθμολογία ύπνου και συμβουλές
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ BODY BATTERY™: Βελτιστοποιήστε τα αποθέματα ενέργειας του οργανισμού, χρησιμοποιώντας τη μεταβλητότητα καρδιακών παλμών, το στρες, τον ύπνο και άλλα δεδομένα για να γνωρίζετε πότε να παραμένετε δραστήριοι και πότε χρειάζεστε ξεκούραση.
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ: Καταγράψτε την ημερήσια πρόσληψη υγρών ως μία υπενθύμιση για να μένετε ενυδατωμένοι. Όταν ο αυτόματος στόχος είναι ενεργοποιημένος, θα μπορείτε να δείτε ακόμα και εκτιμώμενη απώλεια ιδρώτα μετά από μία δραστηριότητα και ο στόχος σας θα προσαρμόζεται αναλόγως.
ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: Χρησιμοποιήστε τα προφορτωμένα προφίλ δραστηριοτήτων για ορεινό τρέξιμο, κολύμβηση, τρέξιμο, ποδηλασία, πεζοπορία, κωπηλασία, σκι, γκολφ, surf, αναρρίχηση εσωτερικού χώρου και πολλά άλλα.
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΓΡΑΦΙΚΑ: Αυτό το ρολόι διαθέτει εύκολες ασκήσεις με κινούμενα γραφικά που μπορείτε να δείτε στην οθόνη για αερόβια, ενδυνάμωση, γιόγκα και Pilates. Επιλέξτε ανάμεσα σε προφορτωμένες ασκήσεις με κινούμενα γραφικά ή κάντε λήψη ακόμα περισσότερες από την online κοινότητα Garmin ConnectTM όταν συνδέεται με μία συμβατή συσκευή.
GARMIN COACH: Αυτά τα προσαρμόσιμα προπονητικά προγράμματα παρέχουν καθοδήγηση από εξειδικευμένους προπονητές και προσαρμόζονται σε σας και τους στόχους σας. Οι προπονήσεις συγχρονίζονται αυτόματα στο ρολόι σας μέσω του Garmin Connect.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PACEPRO™: Η πρωτοποριακή λειτουργία PacePro βοηθά να κρατήσετε το ρυθμό καθοδηγώντας σας ανάλογα με την κλίση καθώς τρέχετε μία πορεία. Έχετε την επιλογή να τροποποιήσετε γρήγορα το PacePro πλάνο σας εάν οι τρέχουσες συνθήκες απαιτούν αλλαγή στρατηγικής.
VO2 MAX Προπονηθείτε ακόμα πιο έξυπνα με τη VO2 max, μία ένδειξη για το πως αναμένεται να αποδώσετε. Προσαρμόζεται ανάλογα για το ορεινό τρέξιμο και λαμβάνει υπόψη του την ζέστη ή το υψόμετρο για αλλαγές στην απόδοση.
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ: Δείτε εξελιγμένες μετρήσεις απόδοσης που περιλαμβάνουν δυναμική τρεξίματος, VO2 max, σύμβουλο αποκατάστασης και πολλά άλλα.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ: Για προπονητική καθοδήγηση που λαμβάνει υπόψη εσάς και το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης, λάβετε καθημερινές προτάσεις προπόνησης για τρέξιμο και ποδηλασία βασισμένες στο τρέχον προπονητικό φορτίο και την κατάσταση προπόνησης.
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ: Μετά από κάθε προπόνηση, ο χρόνος αποκατάστασης σας ενημερώνει για το πότε θα είστε έτοιμοι για την επόμενη δύσκολη προπόνηση. Λαμβάνει υπόψη του την ένταση της προπόνησης αλλά και παράγοντες όπως στρες, ημερήσια δραστηριότητα και τον ύπνο.
ΔΥΝΑΜΙΚΗ MTB: Καταγράψτε τις λεπτομέρειες κάθε διαδρομής με μετρήσεις ορεινής ποδηλασίας και επιπλέον τις εξειδικευμένες μετρήσεις Grit™ και Flow™ που αξιολογούν τη δυσκολία του μονοπατιού και πόσο ομαλά το κατεβαίνετε, δίνοντας σας μία βαθμολογία για να ξεπεράσετε την επόμενη φορά.
ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΣΚΙ: Όταν βρίσκεστε στο χιόνι μείνετε ενημερωμένοι. Αυτό το προφορτωμένο προφίλ μπορεί να ξεχωρίσει τη διαφορά ανάμεσα στο σκι και στην ανάβαση. Αυτόματα δείχνει συγκεκριμένες μετρήσεις είτε για ανάβαση είτε για κατάβαση.
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΚΙ ΑΝΤΟΧΗΣ: Όταν συνδέεται με τη ζώνη καρδιακών παλμών HRM-Pro™ (πωλείται ξεχωριστά), η μέτρηση ισχύος για σκι βοηθά να μετρήσετε το πραγματικό προπονητικό φορτίο από τις προπονήσεις αντοχής σας
ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ SURF: Το ρολόι είναι συμβατό με το Surfline® widget για να έχετε πληροφόρηση για παλίρροιες, ύψος κυμάτων, άνεμο και αξιολόγηση surf και είναι συμβατό επίσης με την εφαρμογή Surfline Sessions™, η οποία δημιουργεί ένα βίντεο από κάθε κύμα που παίρνετε μπροστά από μία κάμερα4 Surfline®.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ MULTI-GNSS: Αποκτήστε πρόσβαση σε πολλαπλά παγκόσμια δορυφορικά συστήματα (GPS, GLONASS και Galileo) για καταγραφή σε ακόμη πιο απαιτητικά περιβάλλοντα σε σχέση με το GPS μόνο του,
ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ABC: Πλοηγηθείτε στο επόμενο σας μονοπάτι με τους αισθητήρες ABC συμπεριλαμβανομένου του αλτιμέτρου για δεδομένα υψομέτρου, του βαρομέτρου για παρακολούθηση καιρού και της ηλεκτρονικής πυξίδας τριών αξόνων
ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ: Αυτό το widget σας δείχνει το τρέχον υψόμετρο, το υψόμετρο που έχετε εγκλιματιστεί και το σχετικό Pulse Ox2, τους καρδιακούς παλμούς3 και το ρυθμό αναπνοής, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε πως ανταπεξέρχεστε στο τρέχον υψόμετρο.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ CLIMBPRO: Χρησιμοποιήστε τον προγραμματιστή ανάβασης ClimbPro σε πορείες που έχετε κάνει λήψη για να δείτε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο από τη τρέχουσα και τις επερχόμενες αναβάσεις συμπεριλαμβανομένης της κλίσης, της απόστασης και του υψομετρικού κέρδους – καθώς επίσης και για τις καταβάσεις και τις ευθείες.
ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΓΗΠΕΔΑ ΓΚΟΛΦ: Αποκτήστε πρόσβαση σε έγχρωμους χάρτες CourseView για περισσότερα από 42000 γήπεδα γκολφ σε όλο τον κόσμο, με καθορισμό στόχου με ένα πάτημα και λειτουργία μέτρησης PlaysLike Distance.
ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΕΤ’ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ: Εισάγετε μία απόσταση που θέλετε να ταξιδέψετε και δείτε προτεινόμενες διαδρομές που θα σας φέρουν πίσω στο σημείο εκκίνησης. Η δρομολόγηση δημοφιλών διαδρομών Trendline™ σας βοηθά να βρείτε τα καλύτερα τοπικά μονοπάτια.
ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΣΤΡΟΦΗ: Ακολουθήστε μία διαδρομή ή πορεία με οδηγίες στροφή προς στροφή, οι οποίες σας ενημερώνουν εκ των προτέρων πότε έρχεται η επόμενη στροφή.
ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Λάβετε emails, μηνύματα και ειδοποιήσεις απευθείας στο ρολόι σας όταν αυτό είναι σε σύνδεση με μία συμβατή συσκευή.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: Κατεβάστε τραγούδια και λίστες από τους λογαριασμούς σας στο Spotify, Deezer ή Amazon Music (μπορεί να απαιτείται συνδρομή). Χρησιμοποιήστε ασύρματα ακουστικά (πωλούνται ξεχωριστά) για να ακούτε μουσική δίχως το κινητό.
ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ GARMIN PAY™: Προσπεράστε τις ουρές με τις ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ: Αν νιώσετε απειλή ή το ρολόι σας αντιληφθεί κάποιο ατύχημα, οι λειτουργίες4 ασφάλειας και εντοπισμού συμβάντος μπορούν να στείλουν ένα μήνυμα με την τοποθεσία σας στις επαφές έκτακτης ανάγκης όταν είναι σε σύνδεση με ένα συμβατό smartphone.
CONNECT IQ™ STORE: Κάντε λήψη προσαρμοσμένων watch faces, προσθέστε πεδία δεδομένων και αποκτήστε εφαρμογές και widgets μέσα από το Connect IQ Store στη συμβατή σας συσκευή.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: Δείτε πως οι διάφορες ρυθμίσεις και αισθητήρες επηρεάζουν την αυτονομία μπαταρίας του ρολογιού σας, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε επί τόπου αλλαγές για να την επεκτείνετε.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

 • Διαστάσεις ρολογιού(ΠxΥxΒ): 47 x 47 x 14.5 χιλ
 • Υλικό φακού: Βασική έκδοση: ενισχυμένο γυαλί
 • Sapphire έκδοση: κρύσταλλο από ζαφείρι
 • Υλικό στεφάνης: Βασική έκδοση: ανοξείδωτο ατσάλι
 • Sapphire έκδοση: τιτάνιο
 • Υλικό πλαισίου: Βασική έκδοση: πολυμερές ενισχυμένο με ίνες με οπίσθιο κάλυμμα από ατσάλι
 • Οθόνη Μέγεθος, ανάλυση, τύπος: 1.3″ (33.02χιλ) διάμετρος 454 x 454 pixels
 • Έγχρωμη, AMOLED (μόνιμα ενεργή)
 • Λουράκι QuickFit® watch bands:Περιλαμβάνει λουράκι σιλικόνης
 • Λουράκι προσαρμογής σιλικόνης: 123.9 χιλ.
 • Λουράκι σιλικόνης με αγκράφα: 95.8 χιλ.
 • Συνολικό μήκος λουριού σιλικόνης: 219.7 χιλ
 • Βάρος: Βασική έκδοση: 76γρ (πλαίσιο μόνο: 53γρ)
 • Sapphire έκδοση: 70γρ (πλαίσιο μόνο: 47γρ)
 • Τύπος μπαταρίας: Επαναφορτιζόμενη Λιθίου
 • Αυτονομία μπαταρίας: Smartwatch: μέχρι 5 μέρες /16 μέρες με χειρονομίες αλληλεπίδρασης
 • GPS μόνο: μέχρι 30 ώρες/42 ώρες με χειρονομίες αλληλεπίδρασης
 • Εξόρμηση με GPS: μέχρι 14 μέρες με χειρονομίες αλληλεπίδρασης
 • Αδιαβροχοποίηση: 10 ATM
 • Ασύρματη τεχνολογία: Bluetooth®, ANT+® και Wi-Fi®

Αξιολογήσεις

0.0 από 5
0
0
0
0
0
Αφήστε μία αξιολόγηση

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμη.

Αξιολόγησε πρώτος/η το “Garmin Ρολόι / Μετρητής Garmin Epix Gen. 2 GA-010-02582-01”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Se Prosfora!
Logo
Σύγκριση Προϊόντων
 • Cameras (0)
 • Phones (0)
Σύγκριση