Xiaomi Ρολόι / Μετρητής Fitness Tracker Mi Band 3 13012443

Προσθήκη στα επιθυμητάΠροστέθηκε στα επιθυμητάΑφαιρέθηκε από τη λίστα επιθυμητών 0
Προσθήκη στη σύγκριση
Τελευταία ενημέρωση στις 25 Απριλίου 2024 10:47 μμ
Κατηγορία:

Τώρα η ημέρα ξεκινάει δυναμικά από τον… καρπό σας. Το Mi Band 3 προβάλλει σε πραγματικό χρόνο τη διάρκειας άσκησης, τα βήματα, τον καρδιακό παλμό και πολλά δεδομένα άθλησης.*το προϊόν αποτελεί δείγμα και έχει ανοιχτή συσκευασία.  Service & Επιστροφές

Xαρακτηριστικά:

  • Αδιάβροχη πιστοποίηση 50 μέτρων: μπορείτε να το πάρετε μαζί σας για κολύμβηση, στο ντους, αλλά και σε οικιακές εργασίες χωρίς κίνδυνο, δεδομένου μάλιστα πως έχει βάρος μόλις 20 γρ.
  • Δεδομένα προβάλλονται σε πραγματικό χρόνο στην OLED οθόνη αφής: θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα την φυσική σας κατάσταση, ώστε να αναπροσαρμόσετε την ένταση ανάλογα, επιτυγχάνοντας καλύτερα αποτελέσματα.
  • Αναβαθμισμένο αλγόριθμο για τη συνολική μέτρηση των βημάτων σας. Μάλιστα, η ακρίβεια του αισθητήρα καρδιακού ρυθμού έχει βελτιωθεί προκειμένου να παρακολουθεί την καρδιά σας σε 24ωρη βάση.
  • Πλέον, οι ειδοποιήσεις έρχονται απευθείας στον καρπό σας: μηνύματα, εισερχόμενες κλήσεις και ειδοποιήσεις app με μια μόνο ματιά. Μάλιστα, όταν το Android κινητό σας βρεθεί κοντά στο Mi Band 3, θα ξεκλειδώσει αυτόματα.
  • Προσφέρει πρόγνωση καιρού 3 ημερών και έγκαιρη ειδοποίηση κλιματικής αλλαγής, ημερολόγιο και ξυπνητήρι και ειδοποίηση επίτευξης στόχων, ενώ παρακολουθεί την ποιότητα του ύπνου σας, συγκεντρώνοντας καθημερινά δεδομένα.
  • Η διάρκεια της μπαταρίας του φτάνει τις 20 ημέρες, ενώ το Band διαθέτει πληθώρα χρήσιμων λειτουργιών που αγγίζουν τις 30! Τέλος, ο σχεδιασμός του περικαρπίου είναι ανθεκτικός και ασφαλής και διατίθεται σε 3 χρώματα, για να ταιριάξει ιδανικά στο στυλ σας.

Αξιολογήσεις

0.0 από 5
0
0
0
0
0
Αφήστε μία αξιολόγηση

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμη.

Αξιολόγησε πρώτος/η το “Xiaomi Ρολόι / Μετρητής Fitness Tracker Mi Band 3 13012443”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Se Prosfora!
Logo
Σύγκριση Προϊόντων
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Σύγκριση